Contact

Saturnusstraat 60 (unit 74)

2516 AH Den Haag

06 181 38 669

KVK 54520134

Bank: NL40 RABO 0172 9499 47  -  de Yogafabriek

 

Route in de Caballero Fabriek

Als je het terras oploopt zie je aan de linkerkant de hoofdingang. Eenmaal binnen loop je direct naar rechts en sla je vervolgens rechts de hoek om. Loop de hele gang door tot je niet verder kan, nogmaals rechtsaf de hoek om en op een gegeven moment tref je aan de linkerkant in UNIT 74 de Yogafabriek.

In de avond is de hoofdingang gesloten, dan zijn de schuifdeuren tegenover de hoofdingang geopend (terras oversteken). Vanuit daar links en tweemaal recht de hoek om óf naar rechts en tweemaal links de hoek om, om bij UNIT 74 uit te komen.

Auto

Kom je met de auto dan zijn er twee mogelijkheden qua parkeren. Je kunt buiten het terrein parkeren, mits er plaats is. Dit is gratis. Of je kan een kaartje trekken en voorbij de slagbomen parkeren. Wanneer je rechtdoor rijdt en vervolgens linksaf slaat zijn er voldoende parkeerplaatsen of je rijdt verder door en slaat nogmaals linksaf, daar is een parkeerterrein voor de ingang van de Caballero Fabriek. Let op: het eerste uur parkeren is gratis, daarna zijn de kosten 2 euro per uur.

Openbaar vervoer

Zowel bus 26 als 28 stopt in de Saturnusstraat. Vanaf de halte loop je in de doodlopende richting van de straat naar de slagbomen voor het parkeerterrein van onder andere de Caballero Fabriek. Je loopt langs de slagbomen het terrein op, rechtdoor tot aan het water, daar ga je linksaf de hoek om en loopt weer door tot aan het water, nogmaals linksaf tot op het parkeerterrein voor de ingang van de Caballero Fabriek.